A felületek ellenálló képessége, tartóssága

Jelenleg a Blachdom Plus sokéves tapasztalatokra és az acélművekkel közösen végzett vizsgálatokra alapozva széles körű kínálattal rendelkezik mind a tetőfedő, mind a külső és belső falburkoló termékek területén. Termékeink különböző lakkozott felületekkel rendelkeznek, melyek körültekintő kiválasztása meghosszabbíthatja a termékek tartósságának idejét a választott felülettípustól függően. A különféle felületeket a gyártási
folyamatok során az acélművekben hordják fel az acél vagy alumínium maggal rendelkező lemezekre, melyek felületkezelés előtt kapnak egy plusz antikorróziós réteget is.
A felület kiválasztása, fajtája, vastagsága meghosszabbíthatja annak tartósságát és színének intenzitását, ami az UV sugarak valamint, a külső légköri hatások, a szennyeződések hatására kiéghet és évente akár több mikronnal is csökkenhet.
Nagyon fontos, hogy a termék megvásárlása előtt felmérjük, hogy az épület milyen korróziós környezetben található és milyen feltételeknek kell megfelelnie az adott felületnek ahhoz, hogy az éveken keresztül a legoptimálisabb szolgálatot tegye.
Az alábbi táblázatban bemutatjuk a felületek UV és korróziós ellenálló képességét síklemezek tekintetében.